SOUND LIGHT VIDEO CHECK!

Livestreaming

Live video

De evenementenbranche is hard getroffen door het coronavirus. Evenementen, beurzen en festivals zijn momenteel helaas onmogelijk. Onze professioneel uitgeruste TV-studio is geschikt om samenkomst online te organiseren, waarin een product of een boodschap gebracht kan worden aan een online publiek. Onze locatie hebben we geschikt gemaakt voor een kleine groep mensen die op 1,5 meter afstand deel kunnen nemen aan een webcast, podcast, livestream, talkshow of opname. Daarnaast is het ook mogelijk om online seminars of cursussen vanuit onze studio te geven. Uiteraard worden alle RIVM richtlijnen in acht genomen.

De boodschap staat centraal

Een team van licht-, geluid- en video-professionals werkt samen met u aan een vloeiende productie, waarin uw product of boodschap centraal staat. Een combinatie van functioneel frontlicht en mooie theaterverlichting zorgt voor een fantastische sfeer dat aangevuld kan worden met grote beeldschermen waarop bij voorbeeld een huisstijl geprojecteerd kan worden.

Verschillende stream-services

Vanuit de studio kunnen we verschillende stream-services voorzien van mooie beelden. Naast voorbeelden als Facebook en YouTube kunnen we ook werken met de bekende platforms als Zoom en Teams. We helpen u graag bij het opzetten van een goed draaiboek waarin uw boodschap of product centraal staat. Per productie kijken we in overleg met u kritisch naar de sfeer en uitstraling van uw uitzending.